StruxuraStruxura

Diverse materialen

Keramiek

De keuze van de juiste steen gebeurt op basis van 4 criteria: het woningstype, de type verwerking, de thermische eigenschappen en druksterkte.
De verwerking is bij Struxura altijd verlijmd. De drie andere criteria worden voorgeschreven door de architect/studiebureau. Om aan deze criteria te voldoen tegen een commercieel verantwoorde prijs heeft Struxura meerdere partners die allen kwaliteitsvolle en gekeurde blokken leveren. De blokken kunnen geribd of glad zijn in verschillende formaten, hoge of iets lager isolerende eigenschappen hebben en variëren van 10N tot 30N druksterkte. Samen met de klant gaan we na wat het beste voldoet aan de eisen van het lastenboek.

Zichtwerk

Prefab Muren Struxura

Met onze gladde blok kan Struxura ook “zichtwerk” muren keramiek aanbieden. Ideaal voor de toepassing in garages. De lijm wordt aangebracht in de voeg waardoor geen lijm naar buiten vloeit en een perfect gladde muur bekomen wordt. De met zorg geselecteerd blokken bieden u een perfect resultaat.

Kalkzandsteen

Kalkzandsteen is een materiaal dat zijn opmars de laatste jaren in België kent. Door zijn vorm en maatvastheid is hij door onze productie makkelijk en net te verwerken. Het unieke hijs systeem van Struxura kan toegepast worden d.m.v. het gemengd gebruik van kanaal blokken en volle blokken. Hierdoor combineren we de eenvoudige plaatsing en de specifieke kenmerken van een volle kalkzandsteen wand.

Cellenbeton

Waar andere producten soms moeten afhaken, kan cellenbeton soelaas brengen. Cellenbeton gebruikt Struxura niet alleen als ruwbouw wand, maar ook als geïntegreerde kimblok (C4, C5). Onze machine kan blokken verlijmen tot een 0.5m³ wat het cellenbeton verhaal ten goede komt. Wanden van 49cm dik vormen dus geen probleem. Ook dit materiaal verlijmen we in verschillende diktes en types. Alles op vraag van de klant.

 

Contact

 

Vragen ?

Bent U ontwikkelaar, architect, aannemer studiebureau,... en heeft U vragen. Stel ze gerust! U kan ons via het contactformulier , email of telefoon contacteren. Wij zullen aandachtig luisteren en U de beste oplossingen bieden op uw vraag. Daar zijn partners toch voor!

Vacatures © 2017 - Struxura- BE0.846.250.962