© 2022 Struxura
Website by D-Sign Studio.be
 

 Onze keramische wanden kunnen zeer eenvoudig geplaatst worden. U hebt enkel een bouwkraan, een kraanman en 2 plaatsers nodig. Geen tijdverlies door het plaatsen van stellingen en metselprofielen. Een muur plaatsen verloopt in enkele eenvoudige stappen. Door deze manier van werken maakt u een enorme tijdswinst in de ruwbouwfase.


Plaatsing door Struxys

Heeft u geen/weinig ervaring met het plaatsen van prefabmuren of wenst u uw eigen manschappen voor andere projecten in te schakelen? Dan kan u gebruik maken van onze eigen plaatsingsdienst.

Onze gespecialiseerde ploegen zorgen voor nog grotere tijdswinst van uw ruwbouw en plaatsen met oog voor precisie en kwaliteit.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO


Montage in enkele stappen

Levering met sledesysteem


De wandelementen worden met een sledesysteem aangevoerd. De slede dient op een vlakke, stabiele ondergrond geplaatst te worden.


Uitzetten wanden op de vloerplaat


Teken op de vloer de positie van de wand elementen nauwkeurig af, noteer ook het wandnummer op de grond. Plaats stelblokjes en breng krimpvrije mortel aan.


Hijsen van de muur


Het hijsen van de wandelementen gebeurt met 1 tweesprong in de haak van de kraan of met 2 hijsbanden dubbel in een ring of kopsluiting. Wandelementen langer dan 5,5 m zullen atlijd met een evenaar gehesen moeten worden.


Plaatsen in de mortel


Laat het wandelement op de stelblokjes zakken, houd de hijsvoorziening strak. Gebruik het stootijzer om het element nauwkeurig op de afgetekende positie te plaatsen.


Muur vastzetten


Schroef de schoor aan de wand en positioneer de voet naast een kanaal in de vloer. Boor een gat en bevestig de voet.


Muur loodrecht zetten


Zet het wandelement met de waterpas nauwkeurig in het lood. Bevestig de tweede schoor op dezelfde wijze als de eerste en ontkoppel de hijsvoorziening.Montage Prefabmuren