StruxuraStruxura

Ontzorgen bij de administratieve voorbereiding

Prefab StruxuraPrefab staat of valt met een goede voorbereiding. Hoe beter de voorbereiding hoe sneller en dus efficiënter op de werf. Daarom nemen we deze dan ook zeer nauw ter harte en ondersteunen we de klanten zeer grondig. Het beperkt zich hier niet louter tot onze wanden. Alle elementen of facetten die gelinkt zijn met onze wanden, zoals, sloffen, betonnen balken, betonnen pijlers, etc… kan onze studiedienst integreren in de tekening van de wanden (op basis van de technische studie). Aan de hand van onze tekeningen kan de klant dan probleemloos deze externe elementen bestellen.

Ontzorgen bij de praktische voorbereiding

gps-total-stationOok op de werf is de voorbereiding van cruciaal belang. Het uitlijnen van de wanden vraagt de noodzakelijke aandacht en vormt de basis van een kwalitatieve montage. Ook hier springen we bij om u van dienst te zijn. Via een professioneel totaalstation met GPS ondersteuning en actieve link met ons tekenpakket kan onze werf coördinator de lijnen uitzetten van alle desbetreffende prefab elementen en dit net zoals onze wanden tot op de millimeter correct. Geen verrassingen meer bij de plaatsing!

Ontzorgen bij de montage

Hoewel de montage van Struxura wanden de eenvoud zelf is, kunt u altijd een beroep doen op een ervaren monteur die uw mensen begeleidt. De montage laten uitvoeren door ons montageteam behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Struxura beschikt zelfs over een eigen mobiele torenkraan. Uw eerste kennismaking met Struxurawanden? Geen nood, ons montageteam kan u bijstaan totdat uw mensen de montagemethodiek onder de knie hebben.
“Uw rendement , onze zorg !”

Ontzorging door een betrouwbaar team !

Prefab Struxura

Onze klant iedere dag opnieuw perfecte wanden leveren, daar streven wij bij Struxura naar. Om dit te bereiken staat er een voltallig team elke dag, dag in dag uit klaar om hun prefab expertise ten dienste van onze klant te stellen. In combinatie met de nieuwste technologie en gespecialiseerde software kunt u als klant op uw beide oren slapen.

 

Contact

 

Vragen ?

Bent U ontwikkelaar, architect, aannemer studiebureau,... en heeft U vragen. Stel ze gerust! U kan ons via het contactformulier , email of telefoon contacteren. Wij zullen aandachtig luisteren en U de beste oplossingen bieden op uw vraag. Daar zijn partners toch voor!

Vacatures © 2017 - Struxura- BE0.846.250.962