© 2024 Struxura
Website by D-Sign Studio.be
 

 Het gebruik van voorgelijmde muren in uw ruwbouw zorgt niet alleen voor een snellere werf, maar ook een veilige en propere werf.De kracht van keramiek!

Het basisingrediënt voor onze gelijmde muren is de keramische rode baksteen. De stenen zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke grondstoffen en garanderen een duurzame en veelzijdige oplossing voor uw project.

Onze prefabmuren zijn beschikbaar in diktes van 10,12,14,20 cm dit in lichte uitvoering en zwaardere uitvoering mogelijk.

Keramische Rode Baksteen

De voordelen van onze prefabmuren!

Thermisch comfort

Struxura binnenmuren nemen makkelijk warmte op en geven die geleidelijk weer af. Dit garandeert zowel in de zomer als in de winter een aangenaam binnenklimaat.

Akoestisch comfort

Struxura binnenmuren scoren prima op vlak van akoestisch comfort dankzij het gebruik van de geluidsisolerende keramische binnenmuursteen.

Grote vochtbestendigheid

In vergelijking met andere bouwmaterialen is de keramische baksteen waarmee Struxura zijn binnenmuren bouwt het best bestand tegen vocht. Ook deze eigenschap draagt bij tot een gezond leefklimaat binnenshuis.

Hoge luchtdichtheid

Met keramische bakstenen is het eenvoudig om een hoge luchtdichtheidsgraad te bereiken.

Brandveiligheid

De keramische baksteen is onbrandbaar en onontvlambaar. Het behoort als bouwmateriaal tot de brandbestendigheidsklasse A0, wat de allerhoogste quotering is. De lijmmortel zorgt voor een brandresistente hechting.

Hoogbouw

De stabiliteit en de hoge druksterkte van de keramische baksteen maakt de Struxura binnenmuren geschikt om er gebouwen met meerdere bouwlagen mee te bouwen.

Duurzaamheid

Eerst en vooral is een Struxura binnenmuur duurzaam omwille van zijn lange levensduur. Daarnaast is deze duurzaam omdat hij bij afbraak recycleerbaar is. Het keramische steenpuin kan gebruikt worden als grondstof om nieuwe bouwmaterialen te fabriceren.

Onze oplossing!

onze oplossing

1. Uniek & ergonomisch hijssysteem

Om de wanden te kunnen monteren.

2. Geïntegreerde kimlaag

Dankzij verregaande automatisatie integreert Struxura de kimlaag in zijn prefabmuren. De Struxura binnenmuur is in dit opzicht absoluut uniek. De muren worden op de werf rechtstreeks op de betonplaat geplaatst. Dus zonder dat er eerst manueel een isolerende steen gelegd wordt.

3. Volwaardige waterkering

Een volwaardige vochtkering in de vorm van DPC-folie, EPDM of roofing wordt verwerkt in de muur tijdens het automatische productieproces. Dit schakelt alweer een manuele handeling uit op de werf.

4. Akoestisch performant

Hoge akoestische performantie, tot verhoogd akoestisch comfort voor woningbouw en appartementsbouw.

5. Cnc zaagtechniek

Maatvastheid tot op ca 3mm naukeurig, dit ook voor topgevels en ronde openingen.

6. Ingewerkte latei

Raamopeningen zijn ingewerkt in de wanden.

7. Verschillende formaten

Diktes van 10,12,14,20 cm dit in lichte uitvoering en zwaardere uitvoering mogelijk.

8. Verdiepingshoog

Wanden tot hoogte 3.50m hoog in 1 hijsbeweging.

9. 3D – bim tekenwerk

De ruwbouw wordt uitgewerkt in 3d zodanig dat alles perfect op elkaar past (prefab wanden, prefab beton, profielstaal,…)

10. Voordelig

Bij het gebruik van prefab-struxura wanden haal je een ongezien rendement in uw ruwbouw.

11. Geen afval

Geen afval op de werf


Bekijk het productieproces!