lan

© 2020 Struxura
Website by D-Sign Studio.be

De Kracht van Keramiek

Het basisingrediƫnt voor de gelijmde muren van Struxura is de keramische rode baksteen.

Gezond wonen, werken en leven start van binnen! Voor onze prefabmuren wordt enkel topkwaliteit gebruikt. De stenen zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke grondstoffen en garanderen een duurzame en veelzijdige oplossing voor uw project.

Troeven van de keramische baksteen:

  • krimp- en scheurvrij
  • prima hydrothermische eigenschappen voor een gezond leefklimaat
  • warmteregulerend
  • sterk isolerend
  • licht en makkelijk hanteerbaar
  • erg drukvast
  • de hoogste klasse van brandweerstand
  • akoestisch performantDe voordelen van onze prefabmuren!

Thermisch comfort

Struxura binnenmuren nemen makkelijk warmte op en geven die geleidelijk weer af. Dit garandeert zowel in de zomer als in de winter een aangenaam binnenklimaat.

Akoestisch comfort

Struxura binnenmuren scoren prima op vlak van akoestisch comfort dankzij het gebruik van de geluidsisolerende keramische binnenmuursteen.

Grote vochtbestendigheid

In vergelijking met andere bouwmaterialen is de keramische baksteen waarmee Struxura zijn binnenmuren bouwt het best bestand tegen vocht. Ook deze eigenschap draagt bij tot een gezond leefklimaat binnenshuis.

Hoge luchtdichtheid

Met keramische bakstenen is het eenvoudig om een hoge luchtdichtheidsgraad te bereiken.

Brandveiligheid

De keramische baksteen is onbrandbaar en onontvlambaar. Het behoort als bouwmateriaal tot de brandbestendigheidsklasse A0, wat de allerhoogste quotering is. De lijmmortel zorgt voor een brandresistente hechting.

Hoogbouw

De stabiliteit en de hoge druksterkte van de keramische baksteen maakt de Struxura binnenmuren geschikt om er gebouwen met meerdere bouwlagen mee te bouwen.

Duurzaamheid

Eerst en vooral is een Struxura binnenmuur duurzaam omwille van zijn lange levensduur. Daarnaast is deze duurzaam omdat hij bij afbraak recycleerbaar is. Het keramische steenpuin kan gebruikt worden als grondstof om nieuwe bouwmaterialen te fabriceren.